Pepe Bernal, en l’òrbita del Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell ha iniciat negociacions amb Pepe Bernal, jugador de la Penya Deportiva. El migcampista eivissenc ha manifestat el desig de jugar a Sabadell la pròxima temporada i la seva confiança en poder fer-ho.

Tot i que fa poc més de dues setmanes que va acabar la lliga i els jugadors estan de vacances, a les oficines del Sabadell ja treballen per tal de millorar la plantilla de cara a la temporada vinent. Segona ha pogut saber L’Hora Arlequinada, Pepe Bernal, jugador de 25 anys de la Penya Deportiva, és un dels noms que estudia el club arlequinat per tal de reforçar el migcamp la pròxima campanya.

De fet, el Sabadell ja s’ha posat en contacte amb l’agent del jugador, qui espera conèixer amb detalls l’oferta per tal de seguir escoltant-ne d’altres o no. Cal destacar, però, que el jugador eivissenc vol jugar la temporada vinent a la Nova Creu Alta i així s’ho ha fet saber tant al seu agent com a la Penya Deportiva. A més a més, el migcampista confia en la feina del seu representant i vestir la samarreta arlequinada en uns pocs mesos.

Foto: Diari d'Eivissa.

One comment

  1. Poques referències tot i que les que s’han llegit són les d’un jugador complet. A veure si arriba a bon port i el tenim a la NCA.

Comments are closed.