Migue García i Adri Diaz s’acomiaden del Sabadell

El Sabadell ha fet oficial aquesta tarda les baixes de Migue García i Adri Diaz per a la temporada vinent. Mario i Guillemenot també han tornat als seus respectius equips després d’acabar el període de cessió

Óscar Cáceres | El Sabadell, després de tancar la temporada tot fa menys d’una setmana davant el Lleida a la Nova Creu Alta, ja ha començat a preparar la pròxima campanya. Dit això, l’entitat arlequinada ha fet oficial aquesta tarda les baixes de Migue García i d’Adri Diaz, ja que ambdós jugadors finalitzaven la seva relació contractual amb el club.

Migue García va arribar a Sabadell procedent de l’AD Ceuta l’agost de 2016. El d’Écija ha vestit la samarreta arlequinada durant les últimes dues temporades i ha marcat un total de 8 gols. Per la seva part, Adri Diaz va iniciar la seva etapa amb el Sabadell a l’estiu de 2015. El terrassenc va arribar procedent de la UE Rubí per jugar amb el filial arlequinat, on només va estar mitja temporada. A partir del gener de 2016, el migcampista ha format part del primer equip fins el dia d’avui.

A més a més, cal destacar també que Mario Rodríguez i Jeremy Guillemenot han tornat als seus respectius clubs (Real Madrid i Barça), després d’acabar el període de cessió a Sabadell.

Foto: L’Esportiu

One comment

  1. La baja de Migue la entiendo porque desde que se lesionó frente al Dep Aragón no ha tenido oportunidades y las buscará en otro sitio, calidad no le falta. La de Adri Diaz no me satisface nada, un chaval de 23 años que ya ha demostrado su valía -no solo en el equipo, es un jugador más que válido para 2b- merece tener más oportunidades y minutos que los que ha tenido.

    Dicho esto, el lema de Calzada de usar la cantera choca con el estilo de Seligrat que confía más bien poco en los de casa.

Comments are closed.