El Sabadell tanca la temporada amb un nou empat

El Centre d’Esports Sabadell  va empatar (0-0) davant el Lleida Esportiu i va deixar els de la Terra Ferma sense opcions de Play Off. Toni Seligrat va fer debutar a Roman Carrillo i a Sergio Montero, ambdós jugadors del planter arlequinat.

Óscar Cáceres | El Sabadell ha tancat la temporada tal com la va començar, empatant (Elx) a res a la Nova Creu Alta, però aquest cop davant el Lleida Esportiu. Tot i que el Sabadell no es jugava res, els arlequinats van lluitar pels tres punts de principi a fi i la primera ocasió clara de perill va ser per part del conjunt local. Al minut 22, Felipe Sanchón va poder inaugurar el marcador després de superar a un defensa del Lleida dins de l’àrea petita, però Diego Rivas va aturar la rematada final del de Sant Boi.

8 minuts més tard Diego Rivas va tornar a salvar al conjunt lleidatà, ja que una centrada des de la dreta la va desviar Marc Trilles. La rèplica del Lleida va arribar 10 minuts més tard a peus de Javi López, però el seu xut va topar amb el pal. L’ última de la primera meitat la va tenir Arturo però el cartaginès va definir massa alt. Tot i una primera meitat amb ocasions bastant clares, el partit va arribar al descans amb empat a zero en l’electrònic.

A la represa, el Sabadell va trigar només dos minuts a crear perill, després que Arturo rematés alt un servei de cantonada. De mica en mica el partit es va anar refredant i quan ja s’havien jugat 18 minuts de la segona meitat va arribar un dels moments més esperats de la temporada: El jugador del planter arlequinat, Sergio Montero, va debutar amb el primer equip del Sabadell en substitució de Mario. Dos minuts més tard, Felipe va estar a punt de marcar però Diego Rivas va tornar a endevinar les seves intencions.

Quan faltaven 7 minuts pel final, el Lleida va tenir una ocasió claríssima que va obligar al debutant Roman Carrillo a lluir-se. Tot i que el Sabadell va tenir les oportunitats més perilloses dels últims minuts, el partit va acabar 0-0. Amb aquest empat els arlequinats han acabat la temporada 12ns amb 49 punts.

Foto: CE Sabadell

One comment

  1. Gran partit del davant un equip que lluitava per PO. Tant de bo es pugui mantenir la base i donar més oportunitats als nois de la cantera -no crec que Montero estigui tan lluny de Mario com la diferència de minuts que han tingut-.

Comments are closed.