Sense res en joc

El Sabadell, que ja no es juga res, rep demà la visita del Lleida Esportiu (18h) a la Nova Creu Alta. Els sabadellencs, sense Dani Gómez, seran jutges de la part alta de la classificació. El Lleida desplaçarà a més de 300 aficionats a l’estadi arlequinat.

Óscar Cáceres | El Sabadell posa punt final a una nova temporada i ho torna a fer sense tenir res en joc. Els homes de Toni Seligrat, totalment acomodats a la zona mitjana de la classificació, s’enfrontaran demà al Lleida Esportiu, que per la seva part sí que té el Play Off en joc. A més a més, els de la Terra Ferma vénen de guanyar per la mínima a la UE Olot tot just fa una setmana en un partit on el conjunt de la Garrotxa va merèixer molt més.

El Sabadell decidirà

Tot i que el Lleida no depèn d’ell mateix per entrar al Play Off, el que sí que ha de fer si vol tenir opcions de classificar-se, és guanyar a la Nova Creu Alta. A més, haurà d’esperar una triple punxada del Cornellà, de l’Ebro i de l’Ontinyent. Encara que només 4 de les 81 combinacions possibles li serveixen a l’equip d’Albadalejo per entrar a la zona de promoció, els lleidatans confien en el miracle, i és per això, que més de 300 aficionats blaus presenciaran el matx a la Nova Creu Alta.

Llista de 18 sense Dani Gómez

Toni Seligrat ha convocat a 18 jugadors pel partit de demà. Guillemenot, que no va estar a València per gastroenteritits, és la gran novetat pel que fa a les altes. Per la seva part, Dani Gómez serà baixa els pròxims3 mesos després que ahir passés pel quiròfan. A l’ex del Burgos se li va practicar una artroscòpia per solucionar els problemes que ha patit durant tota la temporada al seu genoll esquerre. Si tot va bé, el lateral podrà estar disponible a mitjans d’agost.

Precedents negatius

En 5 ocasions s’han vist les cares el Centre d’Esports Sabadell i el Lleida Esportiu i en cap d’elles els arlequinats han estat capaços de vèncer. 3 empats i dues victòries del conjunt de la Terra Ferma és el balanç de tots els enfrontaments.

Foto: Lleida Esportiu