L’efectivitat marca la diferència

El Sabadell ha caigut (2-0) en l’últim desplaçament de la temporada davant el València Mestalla. El coreà Kangin Lee i Fran Villalba van ser els golejadors del filial valencià. Amb aquesta derrota el Sabadell ja en suma 7 en tota la temporada i doncs, deixa sense opcions de Copa als sabadellencs.

Óscar Cáceres | El Sabadell, que venia de dues victòries consecutives, va veure com el València Mestalla va frenar la seva dinàmica positiva. Tot i el resultat, el conjunt de Toni Seligrat merèixer més, sobretot a la primera meitat, on l’efectivitat va tornar a donar-li l’esquena. La primera aproximació (6′), però, va ser de l’equip local mitjançant un xut des de la frontal del coreà Kangin Lee que va obligar a Roberto a lluir-se.

La rèplica arlequinada va arribar a la jugada següent. Arturo i Felipe van liderar un contraatac de manual, on el cartaginès finalment va cedir l’esfèric a Josu que tot sol davant Rivero va definir massa creuat. Al minut 29 va arribar la segona ocasió pel Sabadell. Àngel va superar la sortida de Rivero després d’aprofitar una bona passada a l’espai de Felipe però la seva centrada picadeta la va treure Aitor Buñuel sota pals. Quan faltaven 5 minuts pel descans i tot apuntava a un empat momenani, un error clamorós de Roberto en una centrada sense perill va beneficar a Lee per fer el primer de la matinal. El partit va arribar al seu equador amb victòria del conjunt local.

A la sortida de vestidors es va veure a un Sabadell molt diferent del de la primera meitat, possiblement afectat pel gol encaixat a les acaballes de la primera meitat. El València Mestalla es va fer amb la possessió de la pilota i va anul·lar als arlequinats per complet, ja que no van estar capaços d’inquietar mínimanet a Cristian Rivero als segons 45 minuts.

Quan faltaven 5 minuts pel final, Fran Villalba va finalitzar un contraatac del conjunt ché i doncs, va sentenciar el matx. El Sabadell no va mostrar capacitat de reacció en els últims minuts i el partit va morir 2-0. D’aquesta manera el Centre d’Esports suma 7 derrotes en tota la temporada i s’acomiada de les opcions que tenia per accedir a la Copa del Rei la temporada vinent.

Foto: Sendy Dihör