La Copa passa per Paterna

El Sabadell visita demà (12h) l’Antonio Puchades de Paterna per enfrontar-se al València Mestalla. Els arlequinats, encara amb l’esperança de classificar-se per a la Copa del Rei, estan obligats a guanyar si volen seguir tenint opcions a l’última jornada. 

Óscar Cáceres | Després d’encadenar dues victòries consecutives (Formentera i Mallorca), el Sabadell intentarà davant el València Mestalla aconseguir la tercera, fet inèdit aquesta temporada. Al davant hi tindran al conjunt més golejador de la lliga (58) però també al segon més golejat (51), només superat pel Deportivo Aragón.

La Copa, difícil però possible

Al marge dels filials, a la Copa accedeixen els 5 primers de cada grup i els 2 equips amb més punts dels 4 grups (ara mateix el Sabadell és a 4 punts). Tot i que és un objectiu molt difícil, ja que els homes de Toni Seligrat haurien de guanyar els dos partits que queden, el Sabadell lluitarà fins al final per estar en la Copa del Rei la temporada vinent. Cal destacar, però, que no només serveix sumar 6 de 6, sinó que també s’haurien d’esperar resultats d’altres equips (Ontinyent, Tudelano, Sanse, Lleida, Burgos i Hércules).

Tots menys Marc Martínez i Guillemenot

Com ve sent habitual en les últimes jornades, Toni Seligrat tindrà a tota la plantilla a disposició. Marc Martínez i Guillemenot seran les úniques baixes dels arlequinats. El migcampista de Navarcles va veure la cinquena targeta groga davant el Mallorca i haurà de complir sanció. Per la seva part, el davanter suïs Guillemenot amb gastrointeritis tampoc viatjarà a València.

Per contra, el filial ché recupera a 4 homes importants (Rivero, Morgado, Gonzalo Villar i Fran Villalba) que no van poder estar a Olot per sanció.

9 anys sense guanyar a Paterna

Els arlequinats no han estat capaços en les últimes 6 visites al conjunt ché d’endur-se els 3 punts de Paterna. 3 empats i 3 derrotes és el balanç dels 6 últims enfrontaments entre ambdós equips a territori valencià. Per retrobar-se amb l’última victòria arlequinada a València cal remuntar-se fins al 2009 quan De La Plata amb un gol en l’últim minut va donar els 3 punts al Sabadell.

Foto: José Raúl González