En busca de la permanència matemàtica

El Sabadell vol assegurar la permanència matemàtica a la categoria davant un Mallorca que visitarà la Nova Creu Alta podent ser campió només sumant un empat. Toni Seligrat ha convocat els 21 jugadors de la plantilla, incloent-hi a Joan Castanyer i Pol Gómez, ambdós del filial.

Óscar Cáceres | Després de sumar 3 importantíssims punts a Formentera i deixar gairebé la permanència segellada, el Sabadell buscarà demà assegurar-la matemàticament. Al davant tindran a un Mallorca que amb únic punt li serveix per ser campió de lliga, i que visitarà la Nova Creu Alta amb tots els jugadors disponibles.

Gran potencial ofensiu mallorquí

Els números parlen per si sols i és evident que el conjunt de Vicente Moreno és un dels equips més periollós en l’aspecte ofensiu. Els seus 4 davanters (Lago Junior, Abdón Prats, Álex López i Aridai) sumen 29 gols entre ells, un menys que el total del Sabadell. A més, el Mallorca recupera a Bonilla, qui no va poder jugar a Son Moix la jornada anterior davant l’Olot per acumulació de targetes.

Llista de 21 convocats

Toni Seligrat ha fet oficial aquesta tarda la convocatòria pel partit de demà. El tècnic de Torrent té a tots els jugadors disponibles i doncs, els ha convocat a tots (21). Pedro Capó i Óscar Rubio tornaran després de no viatjar a Formentera per sanció. També hi seran els jugadors del filial Pol Gómez, Joan Castanyer i Montero, encara que tot apunta que seran ells 3 els descarts d’última hora, ja que tots ells han estat presents en la victòria (0-1) d’aquesta tarda del filial al camp del Farners.

Sense precedents a Segona B

Tot i la nombrosa xifra d’enfrontaments entre ambdós equips, mai s’han enfrontat a la divisió de bronze del futbol espanyol. L’última visita del Mallorca a la Nova Creu Alta va acabar en empat després que Pau Cendrós empatés al minut 94 el gol inicial d’Aníbal. Per trobar l’última victòria arlequinada davant el Mallorca a l’estadi cal remuntar-se fins a la Jornada 1 de la temporada 2013-2014. Aquell dia el Sabadell va guanyar de manera contundent (4-0) a l’equip balear, amb gols de Cristian (x2), Carlos Hernández i Aníbal

Foto: La Voz Digital