Arturo lidera la victòria del Sabadell a Formentera

El Sabadell ha sumat aquest matí la 8a victòria (1-3) de la temporada a Sant Francesc davant la SD Formentera. Felipe, Migue García i Arturo han estat els golejadors arlequinats. Per contra, Ramón ha fet el gol del conjunt local. Amb 45 punts, el Sabadell deixa gairebé segellada la permanència a la categoria. 

Óscar Cáceres | Sembla que quan l’entorn del Sabadell parla de ‘final’, els jugadors afronten el partit d’una manera diferent, tal com va passar 5 jornades enrere davant el Llagostera a la Nova Creu Alta. Els arlequinats van saltar amb una marxa més a la gespa de Sant Francesc i van mostrar una clara superioritat des del primer moment. Quan només s’havien jugat 3 minuts de partit, Arturo va ser el primer a intentar-ho des de la frontal de l’àrea, però Marcos va aturar el xut del cartaginès.

Felipe – Arturo, duet letal

El primer de la matinal no es va fer esperar, ja que al minut 5 Felipe va fer el primer pel Sabadell. Arturo, l’home del partit, va cedir enrere per Felipe després de fer una gran jugada individual i el jugador de Sant Boi no va perdonar des de dins de l’àrea. Garmendia a la jugada següent va poder fer l’empat, però Roberto mitjançant una gran aturada va evitar l’empat local. Tot i això, 10 minuts més tard, Ramón va posar l’empat al marcador després d’executar una falta a la perfecció.

La reacció del Sabadell va arribar immediatament. Va ser Josu qui ho va intentar primer, però la rematada del donostiarra va sortir desviada per ben poc. Atruro, just abans del descans, va gaudir d’una ocasió claríssima per avançar al Sabadell després d’una assistència mil·limètrica de Felipe, però el seu xut va sortir massa centrat. Tot i una bona primera meitat del conjunt de Toni Seligrat, el partit va arribar al descans amb empat a 1.

Uns segons 45 minuts perfectes

La segona meitat va començar amb el mateix paper que la primera, ja que el Sabadell només va trigar 5 minuts a avançar-se en el marcador. Migue García va controlar una centrada de Marc Martínez dins de l’àrea, i amb un xut potent va superar a Marcos. La rèplica del Formentera va arribar a peus de Garmendia, però el seu xut llunyà va sortir desviat.

El Sabadell estava molt còmode sobre la gespa i quan faltaven 13 minuts pel final, Arturo va sentenciar el matx. El davanter cartaginès va recórrer més de mig cap amb la pilota controlada i un cop davant Marcos va definir a la perfecció. Un minut més tard, l’àrbitre a xiular penal per unes mans d’Aleix Coch dins de l’àrea, però Roberto el va aturar. Finalment, el Sabadell ha pogut endur-se els tres punts de Formentera i doncs, sumar 45 punts  a la classificació i deixar pràcticament sellegada la permanència a la categoria.

Foto: Sendy Dihör