Partit vital pel Sabadell a Sant Francesc

El Sabadell s’enfronta demà (12h) a la SD Formentera, 18è classificat de la lliga, a Sant Francesc. Toni Seligrat recupera a Josu, Marc Martínez i Aleix Coch. Per contra, Pedro Capó i Óscar Rubio seran baixa, ja que ambdós estan sancionats.

Óscar Cáceres | Després de 4 jornades sense conèixer la victòria, el Sabadell viatja a Formentera amb la intenció d’endur-se els tres punts de Sant Francesc i doncs, assegurar virtualment la permanència. Els homes de Toni Seligrat tindran al davant a la SD Formentera, l’equip menys golejador (21) de la lliga. A més, l’equip de Juan Arsenal no  ha guanyat al seu estadi, Sant Francesc, en el que va de 2018.

De fet, des que el Formentera va caure eliminat a octaus de final de la Copa del Rei davant l’Alabès el 10 de gener, només ha guanyat 2 partits (CD Ebro i Lleida). Les dues victòries han estat a domicili i amb el mateix resultat (0-1). Cal destacar també que el conjunt balear ve de sumar un empat (0-0) davant l’Olot a domicili en un partit on els de la Garrotxa van merèixer molt més.

Tots disponibles

Pel que fa a la convocatòria, Toni Seligrat recupera a Josu Ozkoidi, Marc Martínez i Aleix Coch. Els tres han entrenat durant tota la setmana al marge del grup per sobrecarrgues musculars. Dani Gómez, qui ha superat un virus intestinal, també viatjarà a Formentera. Per contra, no viatjaran ni Pedro Capó ni Óscar Rubio, ja que van veure la cinquena targeta groga davant el Villarreal B.

El Sabadell s’estrena a Sant Francesc

El Sabadell visitarà demà per primer cop a la història el Municipal de Sant Francesc. De fet, l’estadi del Formentera es convertirà en el 114è estadi on jugui el Centre d’Esports. El conjunt arlequinat s’ha enlairat aquest migdia cap a Eivissa. Allà agafaran el ferri fins a Formentera, on arribaran aproximadament a les 21h de la nit.

Foto: Fútbol Balear