El Sabadell deixa escapar dos punts més de la Nova Creu Alta

Un greu error de Roberto quan faltaven 10 minuts pel final va condemnar el Sabadell a sumar el 21è empat (1-1) de la temporada. El gol arlequinat va ser obra d’Arturo i el cartaginès ja suma 3 dianes amb la samarreta del Sabadell. 

Óscar Cáceres | Tot i que el Centre d’Esports tenia al davant el segon classificat de la lliga, la superioritat del conjunt groguet només es va veure reflectida a la classificació. Els homes de Toni Seligrat van dominar el matx, en especial a la segona meitat, tot i que no van poder deixar els tres punts a la Nova Creu Alta. Tot i que el Villarreal B va tenir la possessió durant els primers minuts, la primera ocasió va arribar a peus d’Ángel. El migcampista va rebre una bona centrada des de la dreta d’Óscar Rubio, però la rematada del gironí al segon pal va sortir desviada per ben poc.

Fins al minut 25 no va arribar la rèplica visitant. Va ser Chuca qui ho va intentar amb un xut des de la frontal que va aturar Roberto sense problemes. Amb el pas dels minuts el partit va anar perdent intensitat i al minut 35 Marc Martínez, mitjançant una falta llunyana, va estar a punt de fer el primer de la tarda, però el seu xut va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Cantero.

A la represa el Sabadell va sortir amb una marxa més que el Villarreal B i quan només s’havien jugat 6 minuts de la segona, Josu va tenir una de les ocasions més clares del partit. Óscar Rubio va posar una centrada mil·limètrica des de la dreta però el cop de cap del donostiarra va fora per molt poc. 4 minuts més tard, ara sí, el Sabadell va inaugurar el marcador. Arturo va aprofitar una pilota morta dins de l’àrea i amb un toc subtil va superar a Cantero.

Toni Seligrat va donar entrada a Migue García al camp en substitució de Josu al minut 73 per tal d’adoptar un caràcter més defensiu. 5 minuts més tard, quan semblava que els tres punts es quedarien a la Nova Creu Alta, una centrada des de l’esquerra de Quintillà sense cap perill se li va escapar a Roberto de les mans i es va convertir en l’empat. Tot i que els arlequinats van intentar reaccionar, el partit arribar al final amb empat a 1. El Sabadell amb aquest empat és 12è amb 44 punts, a 4 del Play Out i 5 del descens directe.

Foto: Sendy Dihör