El Villarreal B, primer contrincant del Tourmalet arlequinat

El Sabadell s’enfronta demà (17h) al filial del Villarreal a la Nova Creu Alta. El conjunt groguet és el primer dels cinc durs contrincants que li queden al Sabadell d’aquí al final de temporada. Els altres rivals són el Formentera, el Mallorca, el València Mestalla i el Lleida. Toni Seligrat ha convocat a 21 jugadors pel partit de demà.

Óscar Cáceres | Després de moltes jornades jugant a les 12h, el Sabadell recupera el seu horari habitual i demà diumenge s’enfrontarà al Villarreal B a partir de les 17h a la Nova Creu Alta. El conjunt de l’ex arlequinat Miguel Álvarez és 2n a la classificació amb 57 punts, a 5 del Mallorca i visita la Nova Creu Alta amb la intenció de sumar els tres punts per tal de no despejnar-se de la lluita pel primer lloc.

Encara que el Villarreal B és segon, els seus números lluny del seu estadi no són massa bons. Els groguets només han sumat 19 punts a domicili i 10 d’aquests 19 punts han aribat en forma d’empat. Únicament en 3 ocasions han estat capaços de guanyar com a visitants. Cal destacar també que el Villarreal B va disputar entre setmana la Premier League Internacional Cup a Londres, on van caure eliminats per l’Arsenal sub-23.

Toni Seligrat convoca a 21 jugadors

Després de ser dubte durant tota la setmana, finalment el central tarragoní Aleix Coch ha entrat en la llista de 21 de Toni Seligrat. El defensor que va sortir tocat del camp de l’Ebro i s’ha entrenat durant tota la setmana al marge de l’equip a conseqüència d’una elongació al bessó esquerre podrà estar demà a la Nova Creu Alta. A més, el tècnic de Torrent ha convocat a 20 homes més, entre ells els jugadors del filial Joan Castanyer i Pol Gómez. Demà Toni Seligrat haurà de desconvocar a 3.

Precedents favorables pel Sabadell

Tot i que el Villarreal B sempre ha estat un equip molt fort, el Sabadell acumula precedents favorables a la Nova Creu Alta amb el conjunt groguet. Són 3 victòries consecutives les que suma ja el Sabadell davant el filial del Villarreal a l’estadi, l’última la de la temporada passada (1-0 Diego Pleáez).

Foto: José Raúl González