La pilota parada torna a condemnar el Sabadell

El Centre d’Esports ha sumat aquest matí la 6a derrota (1-0) davant el CD Ebro a l’Almozara. Un solitari gol d’Adri Cuevas a falta de 15 minuts pel final ha servit a l’Ebro per deixar els tres punts a casa. En els 4 precedents entre ambdós equips, el Sabadell no ha estat capaç ni de guanyar ni d’anotar cap gol.

Óscar Cáceres | La cinquantena d’aficionats arlequinats que es van desplaçar a l’Almozara van veure com el Sabadell va sumar la 6a derrota de la temporada davant l’Ebro tot i dominar gran part del partit. Un cop més una acció a pilota parada ha tornat a condemnar a l’equip de Toni Seligrat, ja que Adri Cuevas al minut 75 va fer l’únic gol de la matinal a la sortida d’un córner. Pel que fa al matx, a la primera meitat el Sabadell va dominar tot i que no va tenir ocasions clares de gol.

Al 37 es va veure l’aproximació amb més perill de la primera meitat, després que el davanter cartaginès rematés desviat una bona centrada de Josu Ozkoidi. Fins al minut 40 el conjunt local no va crear cap mena de perill. Quan faltaven 5 minuts pel descans, Javi Cabezas ho va intentar per l’Ebro però el porter canari del Sabadell va aturar el seu xut. El partit però, va arribar a l’equador amb empat a zero.

A la represa es va veure més del mateix sobre la gespa de l’Almozara, ocasions d’ambdós equips però sense un perill clar. Al 58 el lateral lleidatà Óscar Rubio ho va intentar des de la frontal a la mitja volta però la seva rematada va sortir alta. La rèplica saragossana no es va fer esperar i dos minuts més tard Teo Tirado va obligar a Roberto a lluir-se, ja que el xut del madrileny es va enverinar.

Del 0-1 a l’1-0

Quan faltaven 15 minuts pel xiulet final va arribar el moment decisiu del matx. Al 75′ Arturo va aprofitar una pilota llarga i va engaltar des de la frontal un xut potent que va superar a Salva, però la pilota va topar amb el travesser. Un minut més tard, a la jugada següent, va arribar el primer de la matinal, després que Adri Cuevas aprofités l’error de Roberto a la sortida d’un córner. Després d’una gran jugada individual, al minut 85 Arturo va tenir l’empat a les seves botes però el seu xut final va sortir fregant el pal de la porteria de Salva.

Tot i que ho van intentar fins al final, els de Toni Seligrat no van poder evitar sumar la 6a derrota de la temporada i seguiran una setmana més amb 41 punts, 5 per sobre del play out i del descens directe.

Foto: Sendy Dihör