Derbi d’arlequinats a l’Almozara

El Centre d’Esports visita demà a L’Ebro amb l’intenció de guanyar per poder seguir somiant amb la Copa del Rei. El central barceloní Pol Moreno és l’únic dubte per a Toni Seligrat.

Óscar Cáceres | El Sabadell s’enfronta demà (12h) al CD Ebro, 12è classificat a la lliga, amb l’objectiu de sumar els tres punts per tal d’apropar-se a la zona alta de la classificació. El conjunt d’Emilio Larraz té els mateixos punts (41) que els sabadellencs, 23 dels quals els han sumat al seu estadi, també els mateixos que el Sabadell a la Nova Creu Alta.

5 victòries, 8 empats i 3 derrotes, i 16 gols a favor pels 16 en contra que han rebut fins ara, són els números de l’Ebro a l’Almozara. Queda totalment clar el partit que es trobarà el Sabadell en terres saragossanes i d’això mateix va parlar ahir Toni Seligrat en roda de premsa: Sabem què ens trobarem i a què es juga. Nosaltres, al que s’ha de jugar allà, no juguem malament i és una situació amb la qual estem familiaritzats”.

Pol Moreno és l’únic dubte

Pel que fa a la convocatòria, el central barceloní Pol Moreno és l’únic dubte per visitar l’Ebro. Ahir el tècnic de Torrent va valorar la seva possible baixa en roda de premsa prèvia al matx de demà: “Pol Moreno és dubte. Ahir se li va caure algú a sobre del turmell i avui no ha pogut córrer ni caminar, i demà tampoc podrà fer-ho. L’esquinç és lleu i, segons l’evolució, el diumenge pot arribar”.

Cal destacar també que 4 jugadors del Sabadell (Roberto, Pedro Capó, Felipe i Arturo) en el cas de veure targeta groga a l’Almozara no podrien jugar a la Nova Creu Alta davant el Villarreal B per acumulació de targetes.

Precedents amb pocs gols

En les tres ocasions que el Sabadell s’ha enfrontat al CD Ebro mai ha pogut guanyar. 2 empats a 0 i la derrota (0-1) de la temporada passada a la Nova Creu Alta són els precedents d’ambdós equips.

Foto: Andreu Puig