‘Empatitis’ arlequinada

El Sabadell ha sumat aquest matí el 20è empat (0-0) de la temporada davant la UE Cornellà a la Nova Creu Alta. Amb l’empat d’avui els arlequinats superen el rècord de les 19 igualades de la temporada passada. 

Óscar Cáceres |El Sabadell es va estrenar jugant per primer cop en la història del club en Divendres Sant amb un nou empat davant la UE Cornellà, el 20è de la temporada. Tot i que els homes de Toni Seligrat van ser superiors al Cornellà, sobretot a la primera meitat, no van trobar la recompensa del gol. La primera ocasió no es va fer esperar, ja que al minut 1 de partit Josu va poder fer el primer però l’exarlequinat Carlos Craviotto va aturar el xut suau del donostiarra.

3 minuts més tard, va ser Felipe Sanchón qui ho va intentar però Abdoulaye Fall va aturar en dues ocasions el xut del de Sant Boi. De mica en mica el partit es va anar refredant, encara que el domini del Sabadell era clar. Al minut 34 de partit Arturo va tenir l’ocasió més clara de perill a les seves botes. El cartaginès no va poder aprofitar una bona assistència de Felipe per fer el primer a l’estadi, ja que Craviotto va endevinar les seves intencions en el mà a mà. El partit va arribar al descans amb una rematada mossegada de Marc Martínez des de la frontal.

Segona meitat més espessa

A la sortida de vestidors, Jordi Roger va moure fitxes i va apostar per un canvi tàctic que va beneficiar al seu equip, ja que a la primera meitat el Sabadell va anul·lar al conjunt del Baix Llobregat. Amb 3 centrals i Joan Oriol i Pep Caballé per les bandes, el Cornellà es va tancar al seu camp amb la intenció d’aprofitar alguna contra. El Sabadell es va veure afectat amb aquesta modificació tàctica i va perdre fluïdesa en el seu joc.

No va ser fins al minut 73 quan el Sabadell va tenir a primera clara de la segona meitat. Aquesta va arribar a peus del lateral lleidatà Óscar Rubio després d’aprofitar una passada a l’espai d’Ángel, però el seu xut final va sortir fregant el pal de la porteria de Craviotto. Quan faltaven 5 minuts pel final, l’exarlequinat Valentín va rematar un córner al lateral de la xarxa de la porteria defensada per Roberto. Tot i això, el partit va arribar al final amb el 0-0 inicial, fet que deixa al Sabadell amb 41 punts a la classificació.

Foto: Sendy Dihör