El Sabadell domina però no guanya

El Sabadell va sumar el 19è empat (0-0) de la temporada davant l’Alcoyano a El Collao en un partit on van ser clar dominador. Amb l’empat d’avui, els arlequinats igualen el rècord de 19 empats de la temporada passada en una mateixa temporada.

Óscar Cáceres | Miguel Bañuz i el pal van condemnar el Sabadell a sumar el 19è empat de la temporada i doncs, a igualar el rècord de 19 empats de la temporada passada. Encara que els de Toni Seligrat van ser els dominadors del partit de principi a fi i van crear les ocasions més clares de perill, no van aconseguir veure porteria. La primera del Centre d’Esports no es va fer esperar i al minut 8 de partit Pedro Capó va poder fer el primer després d’engaltar una volea des de la frontal de l’àrea, però la seva rematada va sortir alta per ben poc.

La rèplica del conjunt local va arribar 7 minuts més tard mitjançant un cop de cap de Navarro que va topar amb el travesser. Minuts més tard va ser Kilian qui ho va intentar però Roberto, qui avui ha sumat el 15è partit de la temporada sense encaixar gol, va aturar sense complicacions. Quan faltaven 2 minuts pel descans Felipe Sanchón va obligar a Miguel Bañuz a lluir-se per tal d’impedir el gol arlequinat. El partit però, va arribar al descans amb empat a res.

La pluja és protagonista a la segona meitat

A la represa, els arlequinats van sortir més endollats que l’equip de Mario Barrera i al minut 63 es va veure l’ocasió més clara del partit. Josu Ozkoidi va sorprendre a tothom amb una magistral volea des de la frontal de l’àrea però la pilota va topar amb el pal de la porteria defensada per Bañuz. A mesura que la pluja va començar a guanyar protagonisme a El Collao, el partit va anar baixant el ritme, ja que fins al xiulet final només es van veure ocasions sense perill per part d’ambdós equips. El partit va acabar amb empat a zero en l’electrònic, fet que deixa a l’equip de Toni Seligrat a la 10a posició de la classificació amb 40 punts.

Foto: Sendy Dihör