El Sabadell visita demà a un Alcoyano irreconeixible

El Sabadell visita demà (12h) El Collao per enfrontar-se el CD Alcoyano, 14è classificat. Ningú coneix millor que Toni Seligrat a l’equip d’Alcoi. El de Torrent, que ja podrà seure demà a la banqueta, té a tota la plantilla a disposició, tret de Jeremy Guillemenot que està amb la seva selecció.

Óscar Cáceres | Els arlequinats s’enfronten demà a partir de les 12h al CD Alcoyano, el segon pitjor local de la categoria. El conjunt de Mario Barrera només ha sumat 13 punts al seu estadi i no deixen els tres punts al Collao des de la jornada 13, quan el Badalona va caure 2-1. És cert que l’Alcoyano no està vivint els millors moments de la temporada i els números així ho demostren: 3 derrotes i 2 empats en els últims 5 partits que han disputat.

Cal destacar que l’equip d’Alcoi és un dels equips menys golejats de la lliga (25 gols en contra), però també dels menys golejadors (23 gols a favor), només superat per la SD Formentera (19) i la Peña Deportiva (20). El punt a favor pel Sabadell, a banda de les moltes baixes que té el conjunt valencià, és que Toni Seligrat coneix a la perfecció a l’Alcoyano, ja que va entrenar allà la temporada passada.

Tots disponibles menys Guillemenot

Pel que fa a la convocatòria, Toni Seligrat, qui tornarà a seure a la banqueta dues jornades després, té a tots els jugadors disponibles, tret de Jeremy Guillemenot, qui està concentrat amb la selecció de Suïssa sub20. El davanter cedit pel FC Barcelona ahir va disputar un amistós contra la Selecció de Malta per preparar el partit de dimarts a Alessandria, que enfrontarà a Itàlia i Suïssa.

Precedents no molt favorables pel Sabadell

Des del 2004, el Sabadell ha visitat 10 vegades el CD Alcoyano i només ha pogut guanyar en dues ocasions. Cal remuntar-se fins al 12 de desembre de 2010 per trobar l’última victòria (0-1) sabadellenca en territori valencià. 3 empats i 5 derrotes completen els altres 8 enfrontaments entre ambdós equips.

Foto: Radio Alcoy