Victòria d’ofici davant el Llagostera

El Sabadell va sumar la 7a victòria de la temporada davant la UE Llagostera (2-1) tot i patir els últims minuts. Josu Ozkoidi, autor del primer gol, es va estrenar amb la samarreta arlequinada. Els de Toni Seligrat són 10ns amb 39 punts, 7 per sobre de la promoció de permanència i del descens directe.

Óscar Cáceres | El Sabadell ha superat aquest matí la primera final de la temporada després de vèncer per 2-1 a la UE Llagostera, fet que deixa al conjunt de Toni Seligrat a 7 punts de la zona baixa de la classificació. Els de Toni Seligrat van saltar a la gespa de la Nova Creu Alta molt més endollats que el Llagostera i la primera ocasió de perill no es va fer esperar, després que Josu rematés molt forçat una centrada d’Óscar Rubio. 10 minuts més tard va ser Marc Martínez qui ho va intentar des de lluny però el xut va sortir fregant el pal.

Josu Ozkoidi s’estrena amb l’arlequinada

Després d’unes primeres ocasions per part del Sabadell, al minut 25 va arribar el primer de la matinal. Una centrada d’Óscar Rubio des de la dreta la va rematar Arturo però entre el travesser i Marcos van evitar el gol. El refús va caure a peus de Felipe, qui va cedir enrere per Josu per tal que el basc s’estrenés amb la samarreta arlequinada. El mateix Josu va poder fer el segon minuts més tard després d’una bona jugada individual però la seva rematada va sortir massa fluixa.

Aleix Coch fa el segon

Ja arribant a l’equador del partit, Marc Martínez va servir ràpid una falta des del vèrtex de l’àrea a Felipe. El de Sant Boi va posar una centrada mil·limètrica per tal que el central tarragoní Aleix Coch només hagués d’empènyer la pilota dins de la xarxa. Sens dubte l’ex del Girona va ser el millor jugador del partit tot i no haver vist porteria. El partit va arribar al descans 2-0 gràcies als gols de Josu i Aleix Coch.

Segona meitat

No van canviar les coses a la sortida de vestidors, ja que quan només s’havien jugat 5 minuts dels segons 45, Felipe Sanchón va poder fer el tercer pel Sabadell, però Marcos va fer una gran aturada i va enviar la pilota a córner. Al 54 Óscar Rubio ho va tornar a intentar però de nou Marcos va haver de lluir-se per aturar el xut del lleidatà. Amb l’entrada de Migue García i Adri Díaz al camp el Sabadell va baixar una marxa i va adoptar un caràcter més defensiu, fet que va beneficiar a l’equip d’Òscar Álvarez.

Pablo Sánchez al 83 va escurçar diferències després d’aprofitar una bona centrada de Javi Chica des de la dreta. Tot i uns últims minuts de patiment, el Sabadell va aconseguir deixar els tres punts a la Nova Creu Alta i regalar una victòria als més de 2.800 espectadors que van anar a l’estadi.

Foto: Joaquim Almirall