La primera final de la temporada passa per la Nova Creu Alta

El Sabadell rep demà (12h) la visita de la UE Llagostera, equip que ocupa la plaça de promoció de descens (16è) a Tercera Divisió. Només 4 punts separen el Sabadell del conjunt gironí. Felipe Sanchón és la novetat a la llista de Toni Seligrat.

Óscar Cáceres | Demà el Sabadell s’enfronta a partir de les 12h a la UE Llagostera, equip que actualment ocupa la plaça de Play Out. El fet que el Sabadell hagi empatat 18 partits aquesta temporada, 10 d’ells a la Nova Creu Alta, i que només 4 punts separin ambdós equips provoca que demà els arlequinats se citin amb la primera final de la temporada.

Els gironins arriben amb una dinàmica positiva després de remuntar un partit que se’ls havia posat molt coll amunt el diumenge passat al seu estadi davant la UE Olot (2-1).  Cal destacar però, que el Llagostera és el tercer equip menys golejador de la lliga, fins i tot superat pel Deportivo Aragón. Per la seva banda, el Sabadell ve de sumar un empat (0-0) a El Clariano davant de l’Ontinyent tot i que els arlequinats van merèixer molt més.

Tota la plantilla a disposició de Toni Seligrat

Pel que fa a la convocatòria del Sabadell, Toni Seligrat, qui haurà de complir el segon partit de sanció, recupera a Felipe Sanchón després que el de Sant Boi hagi completat amb normalitat tots els entrenaments de la setmana. Ángel Martínez, qui és va retirar amb molèsties a El Clariano, també serà demà davant del Llagostera. Per primer cop en tota la temporada el tècnic de Torrent tindrà a tots els jugadors de la plantilla disponibles.

Precedents no molt favorables pel Sabadell a la Nova Creu Alta

Els arlequinats han guanyat en dues ocasions al Llagostera en lliga, però cap d’elles ha estat a la Nova Creu Alta. L’última visita (temporada 2016-2017) del conjunt gironí a l’estadi va acabar amb una contundent victòria per 0-3, amb l’ex arlequinat Marc Fernández com a golejador. A Segona Divisió també es van enfrontar ambdós equips a la Nova Creu Alta. Va ser a la temporada 2014-15 i el partit va acabar 1-1 gràcies a un gol de Kiko Olivas a l’últim minut.

Foto: Falso9sports