Empat a res en la visita del Sabadell a El Clariano

El Sabadell va tornar a empatar (0-0) davant de l’Ontinyent i ja en suma 18 aquesta temporada. Els arlequinats han superat el seu rècord d’empats sense gols en els 20 anys a la Segona Divisió B i estan a només un d’empatar el rècord d’empats en una temporada natural (19). 

Óscar Cáceres | Després de sumar el 18è empat de la temporada, el Sabadell va pel camí de seguir batent rècords, ja que amb l’empat d’avui a El Clariano els arlequinats han superat els 7 empats sense gols de les temporades 2000-2001 i 2016-2017 i estan a només un empat de superar el rècord de 19 empats en una mateixa temporada.

Primera meitat dominada pel Sabadell

Pel que fa al partit, els de Toni Seligrat, qui va veure el partit des de la grada per sanció, van sortir més endollats que l’equip local. La primera ocasió va arribar després d’una connexió entre Arturo i Josu Ozkoidi, però Álvaro Campos va aturar la rematada final del basc. Un minut més tard va ser Adri Díaz qui ho va intentar però de nou el porter de Mislata va aturar el seu xut. Després d’uns minuts de tempteig entre ambdós equips, quan faltaven 4 minuts pel descans Josu va rematar desviat una bona centrada d’Òscar Rubio. El partit però, va arribar a l’equador amb empat a res en el marcador.

Poques ocasions al la segona meitat

A la sortida de vestidors el conjunt de Vicente Parras va fer un pas endavant i al minut 48 Bauti va poder fer el primer de la tarda però Adri Díaz va treure sota pals la rematada del de Linares. Amb el pas dels minuts el partit es va anar refredant i fins al minut 79 no va arribar la primera ocasió de perill pel Sabadell. Va ser Dani Gómez qui ho va intentar mitjançant un xut llunyà que va obligar a Álvaro Campos a lluir-se i va evitar el gol sobre la línia. Ja en el temps addicional, Aarón Vázquez va expulsar a Rober Sierra per doble amonestació després que el valencià tallés una contra.

L’empat del Sabadell a El Clariano fa que els de Toni Seligrat sumin 36 punts a la classificació, els mateixos que el Peralada (12è) i es col·loquin 13ns, 4 per sobre del Play Out. El proper rival dels arlequinats és la UE Llagostera, equip que ocupa la plaça de promoció de descens.

Foto: Sendy Dihör