El Sabadell serà fidel als seus principis en la visita a El Clariano

El Sabadell visita aquest diumenge (17h) el Clariano per enfrontar-se a l’Ontinyent, un dels equips més forts de la categoria. Els arlequinats recuperen a Marc Martínez, Víctor i Pol Moreno. Per la seva banda, Felipe Sanchón és l’únic dubte.

Óscar Cáceres | “És un equip especialment fort a casa seva”, així va definir Toni Seligrat, qui demà haurà de complir el primer partit de sanció, a l’Ontinyent, el segon rival valencià al qual s’enfrontarà demà el Sabadell a El Clariano. És evident que l’equip de Vicente Parras és un dels millors locals de la lliga, ja que ha guanyat 7 partits al seu estadi i només a perdut tres, contra el Mallorca, el Villarreal B i el Lleida.

A més de ser un dels millors locals de la lliga, el conjunt valencià també és un dels equips menys golejats de la categoria i en especial a El Clariano, ja que cap equip ha pogut marcar més d’un gol en les seves respectives visites. Cal destacar però, que l’Ontinyent va jugar el dimecres l’anada de les semifinals de la Copa Federació a Vilafranca, tot i que dels jugadors que van estar sobre la gespa de l’Estadi Municipal de Vilafranca només 3 són titulars.

Altes i baixes

Pel que fa a la convocatòria, el Sabadell recupera a Marc Martínez, qui ja està recuperat de la seva lesió. Pol Moreno i Víctor Martínez també viatjaran a Ontinyent després de complir sanció davant de l’Atlético Saguntino. Per la seva banda, Felipe Sanchón no estarà sota les ordres de Toni Seligrat demà a El Clariano ja que segueix leisonat.

Precedents no molt favorables pel Sabadell

Si bé no quedava clar que l’Ontinyent és un equip molt fort al seu estadi, cal destacar que el Sabadell en les últimes 4 visites a l’estadi valencià només ha pogut guanyar (1-2) un cop, el 28 de novembre de 2010. Hiroshi i Juvenal van ser els autors dels gols arlequinats. Els altres tres partits van acabar amb derrota sabadellenca.

Foto: Crispulo