La sort no acompanya el Sabadell

El Sabadell només va poder sumar un punt (0-0) en la visita de l’Atlético Saguntino a la Nova Creu Alta tot i dominar la major part del partit. Amb el d’avui els arlequinats ja sumen 17 empats aquesta temporada i estan a només dos del seu rècord (19). Iglesias Villanueva va expulsar a Toni Seligrat en el temps addicional.

Óscar Cáceres | Tot i signar un bon partit de principi a fi, la sort va donar l’esquena el Sabadell i el va condemnar a sumar el 17è empat de la temporada davant d’un Atlético Saguntino que es va limitar a defensar. La primera ocasió pels arlequinats no es va fer esperar, ja que al minut 3 de partit un refús des de mig camp de Migue González va sortir fregant el travesser de la porteria defensada per Adrián Lluna. De mica en mica el partit es va anar refredant i el conjunt saguntí va fer un pas enrere per només esperar sorprendre al Sabadell al contraatac.

Després d’uns minuts sense gaire perill per part d’ambdós equips, al minut 29 Arturo va poder inaugurar l’electrònic però el seu xut va sortir massa creuat. 5 minuts més tard una centrada de Dani Gómez amb molt de perill no va trobar rematador. A falta de 3 minuts per arribar al descans el porter de l’Atlético Saguntino Adrián Lluna es va haver de lluir per tal d’aturar en dos temps una bona rematada de Josu al segon pal. Tot i una bona primera meitat dels arlequinats el partit va arribar al descans amb empat a zero.

A la sortida de vestidors el Sabadell va posar una marxa més fet que va provocar que l’equip entrenat per David Gutiérrez ”Guti” es tanqués encara més al seu camp. Tot i unes primeres ocasions d’Ángel Martínez i d’Aleix Coch sense gaire perill, al minut 59 va arribar una de les més clares del partit. Arturo va aprofitar un refús de Lluna després d’un xut sec de Josu des de la frontal, però el cartaginès no va poder superar al porter de Godella.

Els millors minuts del Sabadell

Amb l’entrada de Migue García al camp al minut 75, el conjunt arlquinat va adoptar un caràcter més ofensiu i va oferir els millors minuts del matx. Al cap de 4 minuts es va veure l’ocasió més clara del partit però els remats d’Adri Díaz i de Guillemenot van topar amb la fusta de la porteria de l’Atlético Saguntino. Dos minuts més tard va ser Pedro Capó qui ho va intentar però Adrián Lluna va aturar el xut del menorquí. Ja en la recta final Iglesias Villanueva va expulsar a Toni Seligrat, qui haurà d’estar mínim dos partits veient els partits des de la grada. El Sabadell encara va tenir una més al temps addicional però la rematada d’Arturo va sortir massa alta.

El partit va acabar amb el 0-0 inicial. Amb el d’avui el Sabadell ja suma 17 empats aquesta temporada i està a només dos d’igualar els 19 de la temporada passada.

Foto: Sendy Dihör