L’Atlético Saguntino, primer contrincant del Tour Valencià

Els homes de Toni Seligrat rebran aquest diumenge a les 12h, com ve sent habitual en les últimes setmanes, l’Atlético Saguntino, el primer dels tres rivals valencians als quals s’haurà d’enfrontar el Sabadell en el mes de març.

Óscar Cáceres | Després d’empatar a Son Malferit tirant de fe i d’orgull, els arlequinats han de passar pàgina i centrar-se únicament en el matx de diumenge davant de l’Atlético Saguntino, 9è classificat amb 38 punts, 4 per sobre del Sabadell. L’equip de David Gutiérrez ”Guti” és el primer dels tres rivals valencians (amb Ontinyent CF i CD Alcoyano) als quals el Sabadell s’haurà d’enfrontar en el mes de març. Cal destacar que els saguntins arriben a la Nova Creu Alta havent empatat 1-1 a Morvedre davant l’Olot.

Partit ple de baixes

Pel que fa a les baixes d’ambdós equips, el Sabadell recupera als lesionats Felipe Sanchón, Migue García i Marc Martínez, a més d’Aleix Coch que ja va complir cicle de targetes a Son Malferit. Per la seva banda seran baixa Víctor Martínez i Pol Moreno, que van ser expulsats davant de l’Atlètic Balears. La novetat de la llista de Toni Seligrat és Pol Gómez, jugador del filial arlequinat.

En el cas de l’Atlético Saguntino, 4 jugadors no viatjaran a Sabadell per rebre la cinquena targeta groga davant de l’Olot i hauran de complir cicle d’amonestacions: Óscar López, Rafa Gimeno, Álex Felip i Lois. Per la seva part, Adrià Gallego segueix recuperant-se d’una lesió de llarga durada. Nuha i Carlos Esteve també són dubte.

Precedents favorables al Sabadell

Cal tenir en compte, però, que l’Atlético Saguntino és un dels millors visitants de la lliga. Ha guanyat en 5 ocasions a domicili, encara que l’última visita a la Nova Creu Alta (2016/2017) dels saguntins va acabar en empat (1-1). Val a dir que l’equip valencià mai ha guanyat al Sabadell.

Foto: Sendy Dihör