Arturo rescata un punt ‘in extremis’

Un gol del davanter cartaginès, Arturo Rodríguez Pérez-Reverte, al temps addicional (94′) va servir al Sabadell per sumar el 15è empat (1-1) de la temporada. Carlos Selfa va ser l’autor del gol del conjunt eivissenc. 

Óscar Cáceres | Una setmana després de la derrota (3-2) a Peralada, el Sabadell es va tornar a retrobar amb la seva afició. Per tercera setmana consecutiva van tenir al davant a un equip de la part baixa de la classificació, aquest cop la Peña Deportiva d’Eivissa, però els arlequinats no van ser capaços de deixar els tres punts a casa. La primera ocasió, però, no es va fer esperar, ja que al minut 3 Arturo ho va intentar mitjançant un xut des del vèrtex de l’àrea, però la seva rematada va sortir massa creuada. La rèplica de la Peña Deportiva va arribar 5 minuts més tard, després que el xut de Guille Andrés sortís fregant el pal de la porteria defensada per Roberto.

Tot i uns primers 10 minuts moguts a la Nova Creu Alta, el partit de mica en mica es va anar refredant. Al 21′ Marc Martínez va enviar la pilota al travesser després que intentés sorprendre a Imanol amb un gol olímpic. Pel que fa a la resta de la primera meitat, poc més a destacar tret d’alguna aproximació sense perill d’ambdós equips. El partit va arribar al descans amb empat a res en el marcador.

En la represa, en canvi, la primera ocasió pel conjunt de Damián Mori no es va fer esperar i  va significar el primer gol del partit. El migcampista Carlos Selfa va ser l’encarregat d’obrir la llauna a la Nova Creu Alta després d’aprofitar un refús de Roberto a un primer remat de Pau Cendrós a la sortida d’un córner. Una vegada més el Sabadell es va veure condemnat per un gol a pilota aturada. D’immediat la Peña Deportiva va fer un pas enrere i es va limitar a defensar i intentar sorprendre el Sabadell al contraatac.

Amb el marcador en contra, Toni Seligrat va donar entrada a Felipe Sanchón. El de Sant Boi va trigar només 3 minuts a crear la primera ocasió del Sabadell a la segona meitat, però el seu xut el va aturar Imanol. Però, quan semblava que el partit arribava al final i els arlequinats sumarien la sisena derrota de la temporada, Arturo va aprofitar una magnífica centrada d’Óscar Rubio per igualar el matx al minut 94. El conjunt eivessenc no va tenir temps ni de servir de mig camp ja que el gol del cartaginès va arribar sobre la botzina. Amb aquest empat el Sabadell ja suma 15 aquesta temporada i es col·loca virtualment 11è amb 33 punts.

Foto: Sendy Dihör