El Sabadell topa amb l’efectivitat del Peralada

El Sabadell va sumar la cinquena derrota de la temporada, tercera en el que va de la segona volta, aquest cop en terres gironines, tot i signar una bona segona meitat. Els gols de Pol Moreno i Arturo Rodríguez van ser insuficients per puntuar a Peralada, fet que condemna als arlequinats una setmana més a la zona mitja de la classificació. 

Óscar Cáceres | El Sabadell s’enfrontava una setmana més a un rival de la zona baixa de la classificació, aquest cop davant del CF Peralada-Girona B, però va ser l’equip local qui va deixar els tres punts a casa. Van ser els arlequinats els qui van saltar a la gespa del Municipal de Peralada més endollats ja que en el minut 3 de partit Pol Moreno va poder fer el primer pel Sabadell després que Vito deixés la pilota morta dins de l’àrea, però el seu xut del barceloní va sortir mossegat. La rèplica del conjunt xampanyer no va arribar fins al minut 21, quan Roberto va aturar un xut des de la frontal del camerunés Kevin Soni.

Pocs minuts més tard, va ser un altre cop Pol Moreno qui va tenir el primer a les seves botes però el seu xut va sortir al lateral de la xarxa de la porteria defensada per Marc Vito. Només 7 minuts més tard, al 30, el lateral esquerra Pablo Carbonell va inaugurar l’electrònic després d’executar una falta molt dubtosa des de la frontal de l’àrea en la qual Roberto no va poder fer res. El gol va deixar congelat al Sabadell però mica en mica va anar reaccionant. Ja en el temps addicional, Arturo Rodríguez va poder igualar el matx però el seu xut va sortir massa creuat.

En la represa, quan la pluja començava a aparèixer al Municipal de Peralada, ara sí Pol Moreno va fer el primer pel Sabadell. Adri Díaz va aprofitar una errada del porter local i va cedir l’esfèric al pivot, qui amb un toc subtil va superar a Marc Vito per dalt. L’alegria, però, va durar ben poc ja que 6 minuts més tard el coreà Seung-Ho Paik va aprofitar una magnífica centrada de Pablo Carbonell per avançar al conjunt local en el marcador.

Encara digerint el gol de Paik, Bambo Diaby va sentenciar el partit al minut 60. Tot i l’entrada de Guillemenot i Víctor Martínez a la gespa, el Sabadell no va poder remuntar el matx ja que els dos gols quasi seguits del filial gironí van deixar els arlequinats molt tocats. Només va servir per maquillar el marcador el primer gol d’Arturo amb la samarreta arlequinada a falta de 5 minuts pel final. El partit va acabar amb 3-2 en l’electrònic, fet que provoca que el Sabadell sumi la cinquena derrota de la temporada, tercera en el que va de la segona volta.

Foto: Sendy Dihör