El Sabadell es retroba amb la victòria

El Sabadell ha sumat la sisena victòria de la temporada davant del Deportivo Aragón, cuer de la classificació. El gol de Pedro Capó, el segon amb la samarreta arlequinada, ha estat suficient per deixar els tres punts a la Nova Creu Alta.

Óscar Cáceres | El Sabadell va rebre el fanalet vermell de la classificació amb l’obligació de guanyar, ja que els arlequinats no deixaven els tres punts a la Nova Creu Alta des de la jornada 12, quan l’Alcoyano va caure per 2-0 a l’estadi. Toni Seligrat va presentar un esquema més ofensiu respecte al de la setmana passada a Badalona, amb Arturo Rodríguez, qui avui debutava davant de la seva nova afició, com a referència en punta d’atac.

La primera ocasió no es va fer esperar. Va ser al minut 3 de partit quan, després d’una bona combinació entre Felipe Sanchón i Arturo, la pilota va arribar a peus de Migue García, però el seu xut va sortit desviat per molt poc. En aquesta jugada, el d’Écija es va lesionar i va haver de ser substituït al minut 12 per Adri Díaz. 6 minuts més tard, al 18, Pedro Capó va marcar l’únic gol del partit després de desviar mínimament una centrada-xut d’Arturo amb la qual Aarón Abad no va poder fer res. El mateix Pedro Capó va tenir el segon a les seves botes, però ara sí Aarón Abad va aturar el xut del menorquí. Poc més a destacar d’una primera part molt bona dels arlequinats, tret d’una aproximació sense perill del Deportivo Aragón. El partit va arribar al descans amb 1-0 en el marcador.

Més incòmodes

En la represa es va veure a un Sabadell més defensiu i erràtic respecte al de la primera meitat. Els de Toni Seligrat no van estar còmodes a sobre de la gespa i això ho va notar el filial saragossenc, qui va fer un pas endavant i va començar a crear perill en la porteria defensada per Roberto. Tot i el domini ofensiu del Deportivo Aragón, la primera ocasió clara de perill no va arribar fins al minut 69, quan Aarón Abad va aturar amb dificultats el xut llunyà de Marc Martínez. 5 minuts més tard va ser Arturo qui ho va intentar, però aquest cop un defensa rival va evitar el gol del cartaginès sota pals.

A falta de poc minuts pel final, Víctor Martínez va poder sentenciar el matx però Aarón Abad ho va impedir gràcies a una magnífica aturada. El partit va acabar amb l’1-0 de la primera meitat. El Sabadell suma tres punts més que l’allunyen de la zona de perill, tot i que seguirà una setmana més a la 10ª posició, a només 5 punts del playoff. El proper rival dels arlequinats serà el Perlada-Girona “B”, un altre equip de la zona baixa de la classificació.

Foto: Joaquim Almirall