Moviment en el mercat

El Centre d’Esports Sabadell ha acomiadat en aquests dies a Gai Assulin i als jugadors cedits pel FC Barcelona José Luis Trápaga, Alasana Manneh i Braima Fati. Per contra, ha fitxat al davanter Arturo Rodríguez, procedent de l’UCAM.

Óscar Cáceres | El Sabadell ha anunciat aquest vespre el fixatge del davanter Arturo Rodríguez Pérez-Reverte, que arriba procedent de l’UCAM Múrcia. Després de la marxa d’Arthuro Brendhart fa unes setmanes, el club arlequinat necessitava trobar-li un substitut i el cartaginès ha estat l’escollit. Han sonat diferents noms durants aquests últims dies com ara el de Gerard Oliva, el qual ha signat per l’entitat murciana fa dos dies, o Salva Chamorro, entre d’altres. L’arribada del mateix Gerard Oliva i de Manu Ownu, procedent del Lorca CF, a l’UCAM han obligat a Arturo a deixar el club ja que José Miguel Campos no comptava amb ell.

Arturo Rodríguez, de 28 anys, ha jugat 23 partits aquesta temporada amb l’UCAM, 12 d’ells com a titular i ha marcat 3 gols, l’ultim contra el San Fernando CD en la jornada 19. A més de l’UCAM, l’Arturo ha estat en altres equips de la Segona Divisió B com ara el Cartagena, La Roda, el Getafe ‘B’ o el Caravaca. Cal destacar que també ha jugat 35 partits i ha marcat 3 gols en la Segona Divisió entre el Córdoba, l’Alcorcón i el Llagostera.

El davanter cartaginès arribarà demà a la tarda a Sabadell i divendres al matí ja s’entrenarà amb la resta de l’equip. Cal destacar que Toni Seligrat podria fer-lo debutar diumenge a la Nova Creu Alta davant el Deportivo Aragón.

A banda de l’arribada d’Arturo Rodríguez al Sabadell, el club arlequinat ha fet oficial aquesta tarda la rescissió del contracte dels tres jugadors cedits pel FC Barcelona, Trápaga, Braima Fati, qui ha fitxat pel Patro Eidsen de la Tercera Divisó belga i Alasana Manneh. A banda d’aquest tres, el Sabadell també va rescindir el contracte de Gai Assulin i del porter Álvaro Chaparro. D’aquesta manera Roman Carrillo, fins ara porter del filial, es converteix en jugador del primer equip.

Foto: Sportcartagena