La pilota aturada condemna al Sabadell

Un únic gol de Robusté en l’inici de la segona meitat li va servir al Badalona per vèncer al Sabadell després de 8 partits sense conèixer la victòria. El Sabadell suma la quarta derrota de la temporada i s’allunya de la zona alta de la classificació. 

Óscar Cáceres El Sabadell va estrenar-se al Nou Municipal de Badalona de la pitjor manera possible, ja que va caure davant d’un Badalona que sumava 8 jornades consecutives sense guanyar. A més, els arlequinats van signar un dels pitjors partits de la temporada tot i venir d’empatar a la Nova Creu Alta amb un home menys una setmana enrera. Toni Seligrat va plantejar un partit molt tàctic, en el qual va presentar una defensa amb tres centrals i dos carrilers, però no va trobar la seva recompensa.

En una primera meitat molt espessa per part dels dos equips, la primera ocasió de perill no va arribar fins al minut 41 de partit. Aquesta va arribar a peus de l’avui lateral esquerre Josu Ozkoidi, però el seu remat el va aturar Morales. Poc més a destacar dels primers 45 minuts del matx, tret d’alguna aproximació del Badalona a la porteria defensada per Roberto sense perill. El partit va arribar al descans amb empat a res.

En la represa, però, la primera ocasió no es va fer esperar, ja que al minut 50 el central Robusté va aprofitar una pilota bombejada al segon pal per avançar al Badalona en el marcador. Tal i com va passar davant l’Olot, un cop més una acció a pilota aturada va condemnar als arlequinats. A diferència de la setmana pasada, el Sabadell no va ser capaç de remontar tot i que Seligrat va donar entrada a tres jugadors de caràcter ofensiu (Mario, Migue García i Guillemenot).

Tot i els tres canvis, el Sabadell no va crear cap mena de perill sobre la porteria defensada per Morales. El partit va acabar amb l’1-0 en el marcador, fet que provoca que els arlequinats sumin la quarta derrota de la temporada i s’allunyin cada cop més de la zona alta de la classificació. Cal destacar que dos dels centrals avui titulars a Badalona, Pol Moreno i Aleix Coch, no jugaran la setmana que ve a la Nova Creu Alta davant el Deportivo Aragón per veure la cinquena targeta groga.

Foto: Óscar Cáceres