El Sabadell sobreviu amb 10

Un golàs del capità Migue a falta de 20 minuts pel final va servir als arlequinats per empatar un partit que s’havia posat molt difícil després de l’expulsió de Marc Martínez al minut 44. Amb el d’avui, el Sabadell ja suma 14 empats en el que va de temporada.

Óscar Cáceres A la Nova Creu Alta es va veure un partit molt diferent al de la setmana passada davant l’Olot, ja que no es va veure a un Sabadell tan ofensiu. Davant van tenir a un Hércules que visitava l’estadi amb l’obligació de guanyar. Tot i això, els homes de Toni Seligrat van ser els primers en crear perill a la porteria defensada per Falcón. El primer que ho va intentar va ser Felipe Sanchón, però el seu xut va sortir desviat per sobre dels tres pals. El partit mica en mica es va anar refredant tot i que els arlequinats continuàven sent els amos de la pilota.

Al minut 27 de partit, el migcampista del Sabadell Marc Martínez va veure la primera targeta groga per fer una falta a la divisòria del camp. Deu minuts més tard, Lou Balano va ensenyar-li la segona groga a Marc Martínez, deixant al Sabadell amb deu al minut 43. Després d’una primera part sense gaire ocasions per a cap dels dos equips, el partit va arribar al descans amb empat a zero en l’electrònic.

En la segona meitat es va veure a un Sabadell més conservador ja que Seligrat va haver de reconstruir el seu dibux després de l’expulsió de Marc Martínez. Encara que els locals estaven còmodes sobre la gespa, al minut 57 l’Hércules es va avançar en el marcador després que José Fran finalitzés un contraatac en gol. Cinc minuts més tard, Toni Seligrat va fer entrar a Josu i Migue García en substitució de Guillemenot i Pol Moreno.

Tot i estar amb un jugador menys sobre el camp i anar perdent, el Sabadell no va fer un pas enrere. La fe dels arlequinats va trobar la seva recompensa en el minut 73. Va ser el capità Migue González l’encarregat d’igualar el matx després de connectar un magnífic xut des de més de 30 metres que va sorprendre a Falcón. Minuts més tard, Migue García va poder avançar al Sabadell però el seu xut el va aturar Falcón. L’Hércules també va poder guanyar el partit ja que al minut 88 Carlos Fernández va rematar al pal. El partit va acabar amb l’1-1. El Sabadell ja suma 14 empats en el que va de temporada.

Foto: Óscar Cáceres