El futbol castiga al Sabadell

Tot i signar possiblement el millor partit de la temporada, els arlequinats van caure a l’estadi per primera vegada en el que va de temporada davant la UE Olot (1-2). El Sabadell feia 9 mesos que no perdía a la Nova Creu Alta. 

Óscar Cáceres | La UE Olot va saltar a la gespa de la Nova Creu Alta tal i com ho va fer al seu estadi en la primera volta, donant el primer ensurt als 3 minuts, però Roberto va aturar la rematada de Barnils. El Sabadell va reaccionar i la primera ocasió de perill no es va fer esperar. Al minut 8 els arlequinats van gaudir d’una triple ocasió, però ni Josu en doble instància ni Pedro Capó van ser capaços de batre a Xavi Ginard. Un minut després va ser Felipe Sanchón qui ho va intentar, però el seu xut va sortir desviat al lateral de la xarxa. Al minut 15, Josu Ozkoidi va superar a tres rivals en una gran jugada individual però Xavi Ginard va tornar a aturar el seu xut.

Els homes de Toni Seligrat estaven dominant el partit però no van aconseguien ser efectius. Després que Pedro Capó enviés el seu xut per sobre de la poteria defensada per Xavi al minut 20, el partit es va anar refredant. Quan semblava que la primera meitat moriria amb un empat a res, a falta d’un minut per arribar al descans, l’àrbitre va mostrar la targeta groga a Guillemenot per simular un penal. La polèmica a Sabadell ja estava servida, ja que el penal sobre l’atacant suís va ser claríssim.

En la represa, el conjunt garrotxí si que va saber aprofitar les ocasions de las quals va gaudir per avançar-se en el marcador. Al minut 52, Blázquez va fer el primer, després d’aprofitar una pilota morta dins de l’àrea petita. Encara digerint el primer gol, el Sabadell va rebre el segon quatre minuts més tard. Aquest cop va ser Toril qui va enviar la pilota al fons de la xarxa després de rematar una centrada de còrner.

Amb un 0-2 en contra al Sabadell va intentar remuntar. La fe va aparèixer a la Nova Creu Alta quan quatre minuts més tard del gol de Toril, Felipe Sanchón va anotar el millor gol de la temporada. L’atacant de Sant Boi es va inventar una genialitat després de treure el córner en curt i va enviar el seu xut a l’escaire de la porteria de Xavi. Vuit minuts més tard, Pedro Capó va tenir l’empat a les seves botes, però el seu xut va sortir desviat. Al 68, Migue García també va veure targeta groga per simular un penal segons Pulido Santana.

Tot i la insistència arlequinada durant els últims minuts, el partit va acabar amb derrota del Sabadell a la Nova Creu Alta, fet que no ocorria des de feia 9 mesos, quan els arlequinats van perdre a l’estadi davant el Badalona (0-2).

Foto: Sendy Dihör