Passant pàgina

Joan Muñoz | Nou capítol en la història del Centre d’Esports Sabadell. El club ha anunciat avui la renovació total del Consell d’Administració, el que suposa fer el pas definitiu que necessitava. S’acaba una etapa de, per desgràcia, més males notícies que no pas bones.

El president Antoni Reguant i els consellers que l’han acompanyat fins avui fan un pas enrere per cedir l’administració de l’entitat a Esteve Calzada i la seva gent. Tot i que aquesta renovació del Consell no es farà efectiva de forma immediata, sí que tindrà els efectes de forma imminent. Reguant i la resta de consellers no seuran a la llotja de la Nova Creu Alta aquest cap de setmana. L’escena que molts volien veure des de fa temps diumenge serà una realitat.

No podem negar, però, que l’encara president del Sabadell ha possibilitat el que avui estem vivint: un Centre d’Esports amb gent seriosa al capdavant i amb un projecte realista i alhora ambiciós. Això ho hem d’agrair, tal com ha fet el club en el seu comunicat.

Sembla que definitivament hem passat pàgina. Deixem enrere decisions poc encertades, un descens dolorós i molts mals de cap per a tots. Es comença a escriure un nou episodi, esperem que molt millor que el que tanquem.

Foto: Roger Benet