Monsieur Guillemenot

Un gol in extremis del suís Jeremy Guillemenot dóna la primera victòria de l’any al CE Sabadell. Amb aquest triomf, els arlequinats es col·loquen virtualment a 3 punts de la zona de playoff.

Óscar Cáceres | Va ser el conjunt ilicità el que es va voler fer amb la possessió de la pilota des del primer minut de partit. Davant s’hi van trobar amb un Sabadell molt ben posicionat a la gespa que amb el pas dels minuts va anar guanyant protagonisme. La primera ocasió de perill va arribar a través de Dani Gómez, però la seva centrada no va trobar rematador. Tres minuts més tard va ser l’ex-arlequinat Benja qui ho va intentar, però Roberto va aturar el seu xut.

Mica en mica el Sabadell es va fer amo del partit i va viure en camp rival els últims minuts de la primera meitat. A falta de 10 minuts pel descans, Pol Moreno va gaudir de la ocasió amb més perill dels primers 45 minuts, però la seva rematada de cap va sortir fregant el pal. En el temps afegit hi va haver l’acció més polèmica del partit després que l’àrbitre anulès un gol legal de Josu Ozkoidi per suposada falta dins de l’àrea petita. Amb l’empat a res en el marcador es va arribar al descans al Martínez Valero.

En la respresa l’equip local va sortir amb una mentalitat molt més ofensiva respecte a la de la primera meitat. José Collantes va gaudir d’una ocasió de luxe per avançar a l’Elx en el marcador, però Roberto va aturar el seu xut. La rèplica del Sabadell no es va fer esperar, ja que tres minuts més tard, un altre cop Pol Moreno, va enviar el seu remat als núvols.

Toni Seligrat va moure fitxa a falta de 15 minuts pel final i va donar entrada a Jeremy Guillemenot en substitució a Felipe Sanchón. El canvi va tenir èxit, ja que va ser el mateix Guillemenot l’encarregat de donar els tres punts al Sabadell. Quan semblava que el partit moriria en empat a zero, l’internacional suís va connectar un xut amb rosca des de la frontal impossible per José Juan. El partit va acabar amb victòria dels arlequinats per la mínima.

Foto: CE Sabadell