Arthuro es queda fora

Toni Seligrat ha deixat Arthuro fora de la convocatòria pel partit de demà davant l’Elx. Gai Assulin, amb molèsties musculars, Mario, amb febre, i Braima Fati i Lass Manneh també han quedat fora.

Joan Muñoz | Sorpresa en la primera convocatòria del Sabadell d’aquest 2018. L’entrenador Toni Seligrat ha comunicat aquest matí la baixa del davanter Arthuro per motius tècnics: “Convoco els jugadors més compromesos amb el Sabadell”. Seligrat no ha afirmat que el jugador arlequinat no ho estigui, però ha comentat que “n’hi ha d’altres que ho estan més”.

Com és habitual, a aquesta decisió s’ha sumat la ja habitual de Braima Fati i Lass Manneh, que tampoc han viatjat a Elx. Gai Assulin, que pateix molèsties musculars i Mario, que ha tingut febre en les últimes hores, són les altres baixes de la setmana.

El Centre d’Esports disputarà el seu primer partit de l’any aquest dissabte a partir de les 17h al Martínez Valero per enfrontar-se a l’Elx en la 20ª jornada del grup III de la Segona Divisió B.

Foto: CE Sabadell

One comment

  1. Crec que aquest toc pot ser més que un avís (com va passar amb Gai davant l’Alcoià o Guille al mateix partit després de ser expulsat). Arthuro venía jugant amb regularitat des del partit davant el Formentera i, ja el dia de Lleida, em va sorprendre que només tingués 5-6minuts. El cas de Manneh i Fati és diferent però no veig clar que hagin de continuar perquè no crec que sigui bo per a ells tampoc el no jugar gairebé mai.

Comments are closed.