El Sabadell tanca el 2017 amb un nou empat

Un Sabadell de rècord torna a empatar davant el Lleida Esportiu al Camp d’Esports i arriba a l’equador de la temporada amb 25 punts. Amb el d’avui ja són 6 empats consecutius, fet innèdit en la història del club arlequinat. Óscar Cáceres | El Sabadell va saltar a la gespa del Camp d’Esports volent ser el dominador del partit i així ha estat. La primera ocasió pels homes de Toni Seligrat va arribar dels peus d’Òscar Rubio, ex del Lleida Esportiu, però el seu xut va marxar per sobre de la porteria defensada per Diego Rivas.

Els arlequinats ho van seguir intentant i al minut 18 de partit, Aleix Coch va estar a punt de connectar una centrada de Marc Martínez després d’una mala sortida de Diego Rivas. La següent aproximació del Sabadell no es va fer esperar. 7 minuts més tard, Pol Moreno va tenir l’ocasió més clara del partit, però un defensa del Lleida va aconseguir treure el remat sota pals. La primera ocasió del Lleida no va arribar fins al minut 45 mitjançant un xut llunyà de Nierga que va sortir molt desviat. Amb l’empat a zero es va arribar al descans al Camp d’Esports.

Ja en la segona meitat es va poder veure un Lleida una mica més ofensiu que al de la primera meitat, encara que el domini de l’esfèric va continuar sent del Sabadell. Toni Seligrat va introduïr a Jeremy Guillemenot en substitució de Migue García al minut 58. Minuts més tard els sabadellencs van gaudir de la millor ocasió de la segona meitat, amb un xut de Marc Martínez que va sortir desviat.

A falta de 15 minuts pel final, Pedro Capó ho va intentar per dalt, però la seva rematada va marxar alta. Arhturo va saltar a la gespa per disputar els últims minuts de partit. El partit va arribar al final amb empat a res en el marcador. El Sabadell ja suma 6 empats consecutius, fet que no havia succeït encara en els 114 anys d’història del club arlequinat, i 13 en el que va de temporada. Els homes de Toni Seligrat tanquen el 2017 amb 25 punts, a 6 del playoff.

Foto: CE Sabadell