114 anys d’arlequinat

L’11 de desembre és l’aniversari d’un dels clubs amb més història del futbol espanyol. El CE Sabadell celebra els 114 anys d’història. El club arlequinat es va fundar el 1903 i les 14 temporades que ha viscut a la Primera Divisió l’han servit per ser un dels equips reconeguts en l’àmbit nacional.

Óscar Cáceres | Avui és un dia molt especial per a la família del CE Sabadell, ja que el club arlequinat celebra el seu 114è aniversari. Tot i militar a la Segona Divisió B i no estar vivint els millors moments de la temporada, el Sabadell és un dels equips més reconeguts arreu de Catalunya i Espanya.

En aquests 114 anys d’història arlequinada, el Sabadell ha jugat 14 temporades a la Primera Divisió, 43 temporades a Segona Divisió, 19 a Segona B -incloent la temporada actual- i 8 a Tercera Divisió. Els 14 anys dels sabadellencs a la màxima categoria li han servit per situar-lo 33è a la classificació històrica de la Lliga de Futbol Professional.

Cal destacar també que, en aquests 114 anys, el Sabadell ha aixecat 15 títols que podem trobar a les vitrines de l’estadi de la Nova Creu Alta. L’últim va ser a la temporada 2015/2016, quan va ser campió de la Copa Catalunya.

Ara, el projecte encapçalat per l’accionista Esteve Calzada il·lusiona molt a la ciutat sabadellenca tot i la nombrosa suma d’empats en aquesta primera volta de la temporada. El club està vivint un canvi important i mira el futur amb il·lusió i ambició.