El Sabadell deixa escapar dos punts més a la Nova Creu Alta

El CE Sabadell s’acomiada de la Nova Creu Alta abans d’acabar el 2017 amb un nou empat i ja en suma cinc de consecutius. Pedro Capó va avançar els arlequinats però Alejandro Blanco va posar l’empat en el marcador a falta de 2 minuts pel final del partit.

Óscar Cáceres | Van ser els homes de Toni Seligrat els qui van començar dominant el partit. Davant hi tenien el València Mestalla, l’equip més golejador de tota la lliga. La primera ocasió del Sabadell no es va fer esperar, ja que al minut dos de partit, Arthuro, avui titular, va enviar la pilota al pal. Pocs minuts després va ser Migue García qui ho va intentar mitjançant una centrada perillosa que no va trobar rematador.

Marc Martínez també ho va intentar des de lluny, però Emilio va enviar l’esfèric a còrner. Després d’una primera mitja hora dominada pel Sabadell, el filial valencià es va fer amb la possessió de la pilota. Tot i així es va arribar al descans amb empat a zero.

En la represa es va veure un partit molt diferent al de la primera meitat. El València Mestalla ho va intentar primer mitjançant un xut creuat d’Alejandro Blanco que va aturar Roberto. Després d’uns minuts d’intercanvi d’ocasions, Toni Seligrat va donar entrada a Jeremy Guillemenot en substitució d’Arhuro al minut 62. Va ser un minut després quan l’internacional suís va posar una bona centrada que va rematar Pedro Capó al fons de la xarxa de la porteria defensada per Emilio.

Tot i el gol, els sabadellencs van seguir atacant, fet que va provocar l’empat del València Mestalla. A falta de dos minuts pel final, després d’un córner a favor del Sabadell, el filial valencià va iniciar una contra que Alejandro Blanco va finalitzar en gol. Així es va arribar al final del partit a la Nova Creu Alta.  Amb aquest empat, el Sabadell ja suma cinc empats consecutius i 12 empats en el que va de temporada.

Foto: Óscar Cáceres