L’Hora Arlequinada arrencarà amb un especial dedicat als 50 anys de la Nova Creu Alta

L’Hora Arlequinada es prepara ja per l’inici de la seva tercera temporada. Aquest diumenge comença la campanya 2017/18 pel CE Sabadell, que rebrà l’Elx a les 19:00 en la primera jornada de lliga. Abans, però, serà el torn per a nosaltres. Divendres a les 20:00 arrencarà el primer programa de la temporada a Can10FM. Un primer programa que estarà dedicat al mig segle que l’estadi de la Nova Creu Alta celebrarà el mateix diumenge. Convidats, debat… i moltes sorpreses!

L’Hora Arlequinada es podrà seguir com sempre cada divendres en directe a les 20:00 a la 91.8 i a la 100.6 de la FM. A més, també ens podreu escoltar a la web de l’emissora o a la nostra pròpia. Però això no és tot! Si no ens podeu seguir en directe, els programes estaran disponibles posteriorment a les plataformes d’Ivoox i Apple Podcast, i a la secció a la carta de la web.