Felipe Sanchón vestirà d’arlequinat

Tal i com avançava ahir Ràdio Sabadell, Felipe Sanchón és nou jugador del Sabadell. El davanter arriba després d’aconseguir l’ascens a Primera Divisió amb el Girona FC. Sanchón, amb 35 anys, només va jugar quatre partits la passada temporada a terres gironines.

Format a les categories inferiors del FC Barcelona, la temporada 2003/04 va debutar a Segona ‘B’ amb el filial blaugrana. La següent temporada va marxar al Figueres. També va passar per L’Hospitalet. Al 2008 va fitxar pel Girona, amb el qual va debutar a la categoria de plata. Aquell any no va tenir molts minuts i va marxar a Granada, on va assolir l’ascens a Segona Divisió.

Després de mig any discret al Granada de Segona, el Nàstic de Tarragona el va fitxar. La campanya 2011/12, Felipe va passar per l’Hércules. Va ser després d’aquesta etapa, quan va començar la brillant a Girona. En total, cinc temporades que han culminat amb l’ascens a la màxima categoria.

Foto: David Borrat