Joan Muñoz: “Juanjo Ciércoles es mereix molt més”


El presentador de L’Hora Arlequinada ha descrit de fred l’acomiadament de Juanjo Ciércoles i ha opinat que “mereix molt més“. Tota la informació arlequinada, en 15 minuts:

One comment

  1. La marxa de Juanjo em fa molt de mal perquè estava renovat amb l’anterior propietari, perquè volia continuar i, a més, tot i tornar d’una greu lesió seguía sent el motor al mig del camp. He vist comentaris al facebook del CES que semblaven com si marxès un sense gaire pes o que el cicle estava acabat. Anonadado em vaig quedar. A més, per part del club un comunicat i el dia que s’acomiada posen lo de la sortida dels creditos (bon marqueting per tapar una fèrida). Sincerament, moltes de les coses que s’estan fent aquest any no les entenc i, alguns queho aplaudeixen tot, tampoc.

    D’altra banda, Alvaro Clausí i Txomin Barcina no sé sí continuen a l’equip o marxen. sé que l’extrem va acabar contracte però res. Del mig centre, ni sé quan de temps tenia al contracte. Espero que, almenys, els nanus que van pujar del B més Adri Diaz, Pol Moreno i Adri Parera cotinuin a l’equip (de Pastells vaig llegir que Reguant li va donar la paraula per renovar però no m’en refiu).

Comments are closed.