Dani Gómez és el segon fitxatge de la temporada

El CE Sabadell ha fet oficial aquesta tarda el segon fitxatge de la temporada. Es tracta del lateral esquerre procedent del Burgos, Dani Gómez. El de Talavera de la Reina serà presentat demà a les 11:30 a l’estadi de la Nova Creu Alta.

Dani Gómez va debutar a la categoria amb només 19 anys gràcies al Talavera i de la mà de Pedro Morilla. Va jugar un total de quatre partits aquella temporada 2007/08. Tot i així, no va ser fins la temporada 2010/11 quan va consolidar-se a la categoria amb el Cacereño. Des de llavors ha passat pel Toledo, el Leganés, el Guadalajara, el Tuledano i el Burgos.

Gómez ha jugat tres promocions d’ascens a Segona Divisió i ha disputat la Copa del Rei en quatre ocasions. En total, acumula més de 17.000 minuts a la categoria amb més de 200 partits a les seves esquenes.

Foto: El Correo de Burgos