Aleix Coch fitxa pel Sabadell


El màxim accionista del Centre d’Esports ho ha fet oficial fa uns minuts en una entrevista al Desperta Sabadell de Ràdio Sabadell. El central Aleix Coch, procedent del Badalona, serà nou jugador del conjunt arlequinat a partir d’avui.

Aleix Coch acumula quasi 9.000 minuts a la Segona Divisio ‘B’ gràcies a les seves diferents etapes en equips de la categoria. El tarragoní va ser format a les categories inferiors del Nàstic de Tarragona. Allà va passar cinc temporades com a professional (2009-2014) i va fitxar per L’Hospitalet la temporada 2014/15, on va estar dues temporades.

Aquest darrer any va ser jugador del Badalona. Va jugar 34 partits, dels quals 32 com a titular i 28 complets. Va disputar més de 2.700 minuts i va arribar a anotar un gol (Villarreal ‘B’ 2-2 Badalona, J8).

Foto: Lluís Serrat