Calzada: “Seguim treballant amb discreció i màxim rigor”

Els arlequinats han començat a preocupar-se pel poc moviment al club. Des de la presentació del nou projecte d’Esteve Calzada, no hi ha hagut més novetats. La primera incògnita és conèixer qui serà l’entrenador del Sabadell aquesta temporada 2017/18, un nom que no tardarà molts més dies en ser anunciat. Tot apunta a que es tracta de Toni Seligrat. A partir d’aquí, l’altra qüestió és la dels jugadors. Sobre la taula queden un munt de renovacions i les incorporacions dels nous jugadors que composaran la plantilla.

En aquest aspecte, Esteve Calzada ha manifestat aquest matí a les xarxes socials que la comissió executiva segueix treballant amb “discreció i maxim rigor”. A més, el nou propietari del CE Sabadell ha assegurat que hi haurà novetats molt aviat.