Tot apunta a Seligrat

Toni Seligrat és el candidat més clar per ocupar la banqueta del Centre d’Esports Sabadell. Segons ha confirmat el president del Sabadell, Antoni Reguant, el nou entrenador del primer equip serà presentat en els propers dos dies. Seligrat compleix el perfil que Calzada va dir que busquen. Un entrenador experimentat i amb bagatge a la categoria.

One comment

  1. Quan es va presentar l’Esteve Calzada i va començar a dir els requisits del nou míster vaig pensar en el retorn de Miguel Álvarez perque, a més, també coneix alguns jugadors i les sensacions amb ell van ser bones (sobretot per com va acabar, campió de Copa Cat, arribant força lluny a la Copa RFEF i amb una sisena plaça).
    Seligrat és un “currante” i tira d’ofici, amb equips que són molt ben treballats defensivament i en les jugades d’estratègia. És una opció que també m’agrada i molt, per a l’equip. A més, que s’apunti un home que amb el Lleida i, ara, a Alcoià hagi fet play off és sinònim de volver fer bé les coses. Li hem de donar temps.

    Salut!

Comments are closed.