El club finalitza la seva vinculació amb Jose García

Tarda moguda al Centre d’Esports Sabadell. Cap a les 17:30h, Ràdio Sabadell informava que el club donava per acabada la relació amb el grup de Jose García per tal d’iniciar un nou projecte. L’afició no s’acabava de creure el que estava llegint i es començava a fer preguntes.

Cap a les 19:00h, L’Hora Alrequinada informava que el CE Sabadell faria avui mateix un comunicat i que Viacron havia venut les seves accions a un altre grup. Uns 10 minuts després, es confirmava la notícia a través d’un comunicat oficial. L’entitat ha decidit emprendre un nou projecte que es presentarà en els pròxims dies.

One comment

  1. Ahir (i avui) estava acollonit amb una possible desaparició tot i la reducció del deute. Haurem d’esperar a veure les notícies que sorgeixen per saver qui compra el club i que vol fer.

Comments are closed.