Xavi Cubino: “M’he trobat amb una previsió econòmica molt ben estudiada i treballada”

El CE Sabadell ha presentat aquesta tarda al nou director general del club. Xavi Cubino, fins ara director general del CE Mercantil, serà l’encarregat d’ocupar aquest càrrec: “És una il·lusió molt gran i una molt bona oportunitat que qualsevol sabadellenc que treballa al futbol de la ciutat no podria dir no”. Cubino ha assegurat que un dels objectius és “obrir el CE Sabadell a tots els clubs de la ciutat”.

El nou director general ha comentat que les relacions Sabadell-Mercantil han canviat radicalment en el darrer any: “No podem deixar perdre el potencial de la ciutat i estar enfrontats entre nosaltres”. Xavi Cubino és optimista i assegura haver-se trobat amb una previsió econòmica molt ben estudiada i treballada: “Té uns paràmetres molt acceptables que no posen en perill l’economia del club“.