L’Hora Arlequinada tindrà un nou format

Fa aproximadament un mes us vam anunciar que tornava L’Hora Arlequinada. Avui ha arribat el dia d’informar-vos com serà el programa en el que queda de temporada. L’Hora Arlequinada, setmanal en la seva primera temporada, passarà a tenir una freqüència d’emissions irregular. Què vol dir això? Doncs que el programa només s’emetrà els divendres dels caps de setmana que el CE Sabadell jugui a casa. Aquestes seran les dates on hi haurà Hora Arlequinada:

  • 27 de gener: CE Sabadell – Villarreal ‘B’
  • 10 de febrer: CE Sabadell – Atl. Balears
  • 24 de febrer: CE Sabadell – UE Cornellà
  • 10 de març: CE Sabadell – FC Barcelona ‘B’
  • 17 de març: CE Sabadell – Atl. Levante
  • 31 de març: CE Sabadell – Valencia Mestalla
  • 14 d’abril: CE Sabadell – CF Badalona
  • 28 d’abril: CE Sabadell – CE L’Hospitalet
  • 12 de maig: CE Sabadell – RCD Espanyol ‘B’

Hi haurà un total de 9 programes que, com sempre, s’emetran divendres a les 20:00h en directe. Així doncs, la primera Hora Arlequinada de la segona temporada serà el proper divendres 27 de gener! Us esperem!