CE Sabadell 1-3 Girona FC: últimes proves

banner-disnova-1
CE Sabadell
: Jokin Ezkieta (Aliaga, 46’), Jordan (Franquesa, 70’), Verdú (Ñito, 82’), Javi Barrio, Manu Torres (Lucas Viale, 70’), Yeray (Sandro, 82’), Migue (Pol, 46’), Adri (Èric, 61’), Ian (Jordan Gaspar, 61’), Batanero (Gabi López, 16’) i Txomin (Gai, 46’).
Girona FC: Bounou, Pere Pons, Alcalá, Felipe A. J., Juanpe RL (Ramalho, 46’), Vivancos, Longo, Javi Álamo (Aday, 46’), Eloi Amagat, Manel i Saúl.
Gols: 0-1, min. 3, Manel; 1-1, min. 13, Migue; 1-2, min. 24, Pere Pons; 1-3, min. 36, Vivancos.
Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio.
Estadi: Uns 1.000 espectadors a l’estadi de la Nova Creu Alta.

 

Foto: Roger Benet

2 comments

  1. No vaig poder ser al partit però pel que he llegit, l’equip va tenir diverses despistades en defensa i el Girona ho va saber aprofitar. No crec que ara ens hagim de preocupar degut a que el Girona és un equip molt superior però sempre s’ha de tindre en compte els errors per al proper partit no tornar-los a fer.

    La marxa de Cesc Clotet m’ha deixat molt fred i llegint les seves declaracions, encara estic més en contra dels directius. Tota la feina que havia fet en Javi Pérez amb el fútbol base sembla que s’ha volatilitzat en uns mesos i aquests han estat més pendents del primer equip. Tampoc s’ha comentat res de l’equip femení; que hi farem. Espero equivocarme però no m’agrada géns com s’està duent l’institució.

    1. Bastant d’acord, tot i haver montat un equipet bastant competitiu, tota la feina de Javi Pérez amb lo difícil de conseguir, s’ha esborrat.El temps donarà o no les raons.

Comments are closed.