AE Prat 2-1 CE Sabadell: eliminats!

banner-disnova-1
AE Prat: 
Sergio, Dot (Pluvins, 87′), Aitor, Rovira, Fede, Juanjo, Ignacio (Adri, 76′), Javi Lara, Óscar (Forgas, 46′), Padilla (Putxi, 72′) i Fran Piera (Ricarte, 90′).
CE Sabadell: Jokin, Javi Barrio, Verdú, Lucas Viale (Pol, 61′), Manu Torres, Èric Pujol (Jordan, 61′), Gabi López (Migue, 61′), Batanero, Carreño (Ian, 80′), Jordi López (Ñito, 80′) i Txomin (Sandro, 70′).
Gols: 1-0, min. 5, Fran Piera; 2-0, min. 56, Ignacio; 2-1, min. 65, Carreño.

 

Foto: CE Sabadell

One comment

  1. Més que la derrota em preocupen la forma en la que ens van marcar els gols perquè van ser molt tontos; sobretot el primer. En tot cas cap problema, l’equip és nou i l’important és la lliga; a més, crec que l’equip també ha de jugar la copa Federació -crec que servirà per rodar més l’equip-.

Comments are closed.