No anem bé…

banner-disnova-1
No anem bé. Així no anirem enlloc. Ens posem en situació. Manel i Agus Medina arriben a un acord amb el club per rescindir el seu contracte. En teoria, dos jugadors poc (per no dir molt poc) sospitosos de no haver lluitat pel nostre escut. En teoria. En el moment de comunicar la sortida d’ambdós jugadors, el CE Sabadell publica el següent comunicat:

Comunicat oficial

Tant Manel Martínez com Agus Medina eren considerats pel club, direcció esportiva i cos tècnic, jugadors bàsics en el projecte del CE Sabadell 16/17, però ambdós casos, els propis jugadors han estat els que han decidit posar fi a la seva relació amb el club de forma amistosa.

En el cas de Manel, per posar rumb al Girona i provar sort a Segona. Li desitgem el millor i tant de bo pugui tenir un forat a la categoria de plata, que és on el nostre club lluitarà per tornar.

Agus Medina ha decidit rescindir el seu contracte en principi per ser agent lliure, i tot i que el club és conscient del seu futur, per respecte al jugador ha de ser ell qui comuniqui on va, i com a Manel, li desitgem el millor.

A l’actual plantilla del CE Sabadell es queden els jugadors que volen morir per aquest club i aquest escut. No s’ha obligat a ningú a quedar-se contra la seva voluntat, perquè el club ens necessita a tots implicats al 200%.

L’entitat també vol enviar un missatge a l’afició en forma d’esperança i ànim. Estàvem molt tocats fa dos mesos i ara tenim present i futur. I no dubteu que farem tot per formar una plantilla de la qual us pugueu sentir orgullosos.

Dilluns presentarem cinc noves incorporacions i encara ens quedaran unes quantes més per tancar.

Si més no, lamentable. “A l’actual plantilla del CE Sabadell es queden els jugadors que volen morir per aquest club i aquest escut”, diu el comunicat. Tela. Vergonyós. Un club no pot dir això. És el que realment vol transmetre el Sabadell? Doncs a mi no em representen.

“No s’ha obligat a ningú a quedar-se contra la seva voluntat, perquè el club ens necessita a tots implicats al 200%”. M’ho sembla només a mi, o volen dir que Manel i Agus no han estat implicats al 100%? Definitivament hem perdut el cap. Al final haurem d’anar al psiquiatre, com aconsellava algun conseller a les xarxes socials… Així no anirem enlloc. Arlequinats, així no anem bé.

 

Foto: CE Sabadell

5 comments

  1. Los que no me representan a mi son los dos jugadores que se han ido, Agus y Manel, no les echare de menos, si no quieren estar aquí que se vayan, así de sencillo!. Estoy totalmente de acuerdo con el comunicado.

  2. Desgraciadamente los tiempos ya no son los de antes en los que el socio era casi el dueño del club y tomaba parte en algunas decisiones , recuerdo las asambleas de socios en la tribuna en tiempos del president valldeperas , yo soy el primero que añora aquellos tiempos pero hay que ser realistas , sin patrocinadores no seriamos ni de tercera division , yo personalmente estoy de acuerdo con el comunicado del club , acaso somos un club poderoso economicamente para retener estos jugadores ? , ademas el espiritu de cantera parece que continuara , despues faltara que la pelota entre ,
    un cordial saludo Joan muñoz , L hora arlequinada ,
    Jose Arlekinado

  3. Aquest Sabadell ja no tornara a ser el que va ser desde els germans Arroyos, alla va perdre tota la credebilitat dins del mon del fútbol catalá, abans erem un club serios hem problemes económics com tans clubs catalans, però podiem anar amb la cara ven alta. L’epoca del mandataris arlequinats que nomes pensaven en el club ja va acabar fa molt de temps, m’incloc jo mateix i tinc 52 anys. Crec que ja mai mes tornarem a ser un club de primera divisió, ni tans sols de segona. No ens tornem a enganyar de nou, la ciutat en ple esta donan l’espatlla al club desde far molts d’anys i les institucions ja no cal parlarne. Tenin la ciutat un banc propi, quins presidents han fet el possible perque s’involucres en l’equip de la seva ciutat, jo crec que cap. Ara depenem de fora i malament, vem tindre l’oportunitat d’un magnat japones i l’hem tirat per la vorda, per una gestió económica i esportiva lamentable. En fi, diguem adeu als possibles i visquem la realitat.

  4. Personalment no m’ha agradat géns el comunicat i no em representa. Van dir alguna cosa quan van haver de marxar el capi Agus, Marc Fernández o Bruno? No, aquests van esperar fins a l’últim moment al club i no van rebre res. A Batanero el van renovar sense dir-li res i al mister no li van dir res i per aquí ens venien una altre cosa. Em fa por perquè han ficat gent a la directiva com el “grup de consens per fitxar” i l’ex-president d’Huracán com a asesor esportiu (em semblen tots uns amigets de Reguant i Luquez). Tremolo amb la directiva que s’ens bé a sobre. Per cert, això d’anunciar 5 fitxatges per avui i que encara en queden, també s’ha de veure com que marxarà la “base” que tenim? Anem fotuts sí cada any s’ha de fer un equip desde 0.

Comments are closed.