Txomin i Javi arriben

L’extrem i el defensa de Logronyo són els nous reforços del primer equip del CE Sabadell.

Txomin Barcina

Sergio ‘Txomin’ Barcina (Logronyo, 16/2/1991) arriba procedent del CD Toledo, amb qui va disputar les eliminatòries d’ascens a Segona B. Internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola, Barcina és un extrem esquerrà de la vella escola, ràpid i vertical, que va sorgir de la pedrera de Zubieta. Amb el filial de la Real Sociedad va disputar més de 100 partits a Segona B i només una lesió va impedir que debutés a Primera. Del conjunt basc va passar a l’Huracán, on es va quedar a les portes de l’ascens a Segona fa dues temporades.

Javi Barrio

Javi Martínez Barrio (Logronyo, 21/5/1991) és un autèntic tot terreny que pot actuar com a central, lateral dret i migcentre defensiu. Duu dos ascensos en tres temporades i ha tastat la Segona Divisió de la mà del Racing de Santander, amb qui va pujar l’any 2014. La temporada següent va perdre la final amb l’Huracán i durant la 2015-16 va disputar mitja temporada amb el Guijuelo i l’altra amb el Boiro gallec, amb qui va assolir l’ascens a Segona B.

Barcina i Barrio, que han signat per un any amb opció amb un altre, han passat avui mateix les pertinents revisions mèdiques i seran presentats demà (12:30h) a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta.

Web CE Sabadell

 D’una altra banda, avui s’ha fet oficial la rescissió del contracte d’Adama.

One comment

  1. Pel que he llegit són bons jugadors i amb característiques que entren a l’estil de joc, a més de ser joves. El que no m’agrada és la fórmula d’1+1 en el contracte, ens passarà com amb Bruno i Marc Fernández. D’altre banda, m’agradaria que arribès Alberto Perea, extrem que va jugar a l’Olot i Barça B, aquest últim l’ha rescindit el contracte. El poc que el vaig veure em va semblar molt bó.

Comments are closed.