Gabi López: “Vinc a un gran club com és el Sabadell”

Gabi López és la segona incoporació del primer equip per a la temporada 2016/17. El migcampista ja arlequinat ha signat per una temporada amb opció a una segona. “Per mi és un pas endavant. Vinc a un gran club, a una institució tan important com és el Sabadell i estic molt content, crec que podem fer bones coses”, ha dit Gabi.

El nou jugador del Sabadell no va pensar massa a l’hora de signar: “Des del primer moment que vaig saber de l’interès, no vaig tenir cap dubte, no m’ho vaig pensar dos cops”. Gabi s’ha definit com un pivot o mitjapunta: “M’agrada jugar per zones interiors. Tinc arribada, última passada, puc ocupar també zones del mig del camp defensives…”

 

Imatge: CE Sabadell

2 comments

  1. Parece que es bastante polivalente. Espero que nos dé muchas alegrías.

Comments are closed.